TEKNO FIRE

KONTRAKTOR &
SPECIALIST TE FUSHËS MEKANIKE, ELEKTRIKE & HIDRAULIKE

TEKNO FIRE

KONTRAKTOR &
SPECIALIST TE FUSHËS MEKANIKE, ELEKTRIKE & HIDRAULIKE

TEKNO FIRE

KONTRAKTOR &
SPECIALIST TE FUSHËS MEKANIKE, ELEKTRIKE & HIDRAULIKE

TEKNO FIRE

KONTRAKTOR &
SPECIALIST TE FUSHËS MEKANIKE, ELEKTRIKE & HIDRAULIKE

Rreth nesh

TEKNO FIRE u themelua në Shqipëri gjatë vitit 2006 dhe më pas zgjeruam aktivitetin dhe zyrat tona në Itali dhe Katar dhe aktualisht kemi një fuqi punëtore Shumë-Kombshe prej 676 veta të kualifikuar dhe me përvojë. Kompania është e specializuar në instalimin dhe mirëmbajtjen e sitemeve kundra zjarrit, Sistemet Elektrike dhe Mekanike. Ne ndjekim rregulloret më të fundit të QCS dhe ndjekim standardet UNI, EN, NFPA, FM. TEKNO FIRE është lider dhe specialist ne sistemet kundra zjarrit, punimet mekanike, elektrike dhe hidraulike, Ftohja me uje te ftohtë, ngrohja, ventilimi dhe ajri i kondicionuar si dhe Mirëmbajtja.

Shërbimet

SISTEMET E ALARMIT TË ZJARRIT

INSTALIM & MIRËMBATJE

SISTEMET E DETEKTORËVE TË GAZIT

SISTEME TË SHUARJES SË ZJARRIT

DIZENJIM, INSTALIM & MIRËMBAJTJE

SHUARËS ZJARRI ME UJË

INSTALIM I SISTEMIT & MIRËMBATJA

UJË I FTOHTË

PROJEKTIMI, INSTALIMI & MIRËMBAJTJA

SHERBIME SALDIMI

ELEKTRIKE

INSTALIM & MIRËMBATJE

INSTALIMET ELEKTIME

INSTALIM DHE MIREMBAJTJE

SHËRBIMET HIDRAULIKE

SISTEMET HVAC

HIDROKARBURE & GAZ

INSTALIME DHE MIRËMBATJE

TUBA FLEXPRO

NDËRTIMI

SHËRBIMET

RUTINA DHE EMERGJENCA

SHËRBIME HIDRAULIKE

TAVANE / GIPSE / NDARESE GIPSI

Ne jemi të specializuar në:

Tregtare

• Bankat • Supermarkete • Qendrat tregtare • Galeritë dhe Shitjet me pakicë

Kullat e larta

• Kullat per përdorimit shumellojesh • Kullat e zyrave • Kullat e banimit

Hotele

• Klub & Lounge • Kuzhinat industriale • Restorante • Hotele luksoze

Infrastruktura

• Terminali i Aeroportit • Salla kontrolli • Nënstacionet • Qendra e Energjisë • Qendra e të dhënave IT • Porti i Detit • Rrugët / Tunelet • Logjistik per qytetin / Magazina

Naftë dhe Gaz

• Instalimi dhe Mirëmbajtja

Kujdesi i Transportit

• Anijet • Anijet e kontejnerëve

Objektet sportive

• Stadiume • Klube Sportiv • Tenis & fusha te tjera • Salla te brendshme

Klientët