UJË I FTOHTË

PROJEKTIMI, INSTALIMI & MIRËMBAJTJA

TEKNO FIRE kanë njohuri dhe përvojë të gjerë të ujit të ftohtë dhe ofrojnë një shërbim gjithëpërfshirës të instalimit dhe mirëmbajtjes. Ne mund të furnizojmë dhe instalojmë një gamë të plotë të sistemeve me cilësi të lartë nga prodhuesit kryesorë të industrisë, duke zgjedhur performancën më të mirë dhe efikasitetin e energjisë për nevojat tuaja.

TEKNO FIRE nderton rrjetin per ujin e ftohte ( per ftohje me ajer ose ftohje me ujë), përfshirë tubacionet dhe shkarkimet.

TEKNO FIRE është një nga ofruesit kryesorë të shërbimeve të instalimit të tubacioneve të ujit në Katar. Ne kemi sherbim të plotë për riparimin, mirëmbajtjen, shërbimet dhe instalimin e ftohësve. Inxhinierët tanë ekspertë ofrojnë një shërbim profesional në:

  • Tuba të instalimit
  • Tuba për saldim
  • Tuba për izolim
  • Dhomat e pompës së ujit të ftohur
  • Instalimin e turbinave