HIDROKARBURE & GAZ

INSTALIME DHE MIRËMBATJE

TEKNO FIRE siguron prodhuesit e naftës dhe gazit të Katarit dhe institucionet qeveritare të lidhura me teknologji të avancuar në instrumentet e fushës së naftës dhe pajisjeve mekanike, nga disa prej markave më të mira botërore të prodhimit.

Si drejtues lokal në shërbimet e naftës, ne kemi një ekip drejtues  të talentuar për të zhvilluar dhe menaxhuar bizneset përmes njohurive, përvojës dhe të marrëdhënieve globale në lidhje me pajisjet dhe shërbimet e fushës së naftës së kërkesave të larta, Tekno Fire është i përkushtuar për të siguruar cilësi të lartë dhe kosto shërbime efikase për kompanitë kombëtare dhe ndërkombëtare të naftës dhe gazit në Katar. Në fund të fundit, ne jemi të udhëhequr nga ndjenja jonë e fortë rreth vlerave. Ne formojmë partneritete të ngushta me kompanitë në të cilat mbështetim, investojmë dhe ndërtojmë marrëdhënie të forta bazuar në Integritet, Mirëbesim dhe Respekt të Ndërsjellë.

TEKNO FIRE është një kompani me cilësi dhe shërbim të orientuar, që ofron shërbime jetësore për industrinë e naftës dhe gazit të Katarit, duke ndihmuar kompanitë nacionale dhe ndërkombëtare të naftës që të zhvillojnë, mirëmbajnë dhe menaxhojnë bizneset e tyre.

Duke aplikuar një teknologji të re dhe duke siguruar një shërbim me cilësi të lartë, Tekno Fire mund të mbështesë dhe ofrojë partneritet, prodhojë dhe tu shërbejë biznese për tu përshtatur në tregun sfidues. Tekno Fire mund të sigurojë njohuri dhe ekspertizë të nevojshme që do t’i mundësonte klientëve tanë të maksimizojnë rigjenerimin e hidrokarbureve për industrinë, pasi përqendrohet në fushat e naftës dhe gazit që paraqesin sfida teknike të vazhdueshme.

TEKNO FIRE ka diversifikuar me sukses biznesin e saj duke zgjeruar shërbimet e saj në sektorë të ndryshëm si Energjia & Energjia Petrokimike, Inxhinieria e Ujit dhe Ujërave të Zeza dhe Kontraktimi, si dhe industri të tjera të ndërlidhura për Instalim dhe Mirëmbajtje.

Suksesi i Tekno Fire është rezultat ikombinimit të përpjekjeve dhe aftësive të njerëzve të tij. Pëeqëndrimi dhe fleksibiliteti i ekipit është zhvilluar nga vendosmëria dhe përkushtimi për t’i shërbyer klientëve në mënyrën më të mirë të mundshme. Kjo shkon përtej ofrimit përfundimtar të produktit ose shërbimit, duke siguruar kujdes dhe mbështetje të vazhdueshme, që klientët të arrijnë fitime maksimale gjatë gjithë jetës së biznesit të tyre.

Ndërsa çmimi i qëndrueshëm i naftës nxit buxhetet e kërkimit dhe zhvillimit, kërkesat për shërbime të specializuara po lulëzon. Tekno Fire ka kapitalizuar dhe ka bërë investime në sektorin e Shërbimeve të Naftës dhe Gazit duke siguruar Sisteme Automatizimi, Valvulash, Sisteme Matëse të Integruar, Vula dhe Sisteme Mekanike, Pompa Speciale të Naftës së Përpunuar, Njerëz, Shërbime dhe Teknologji për të shtuar vlerën e Kompanive të Hulumtimit dhe Prodhimit (E&P).

Në TEKNO FIRE, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë cilësi dhe shërbim të jashtëzakonshëm. Ne e zhvillojmë biznesin tonë nga vlerat thelbësore të mëposhtme:

  • Sjellja profesionale me ndershmëri dhe integritet
  • Përpjekje për zgjidhje inovative dhe sigurimin e tyre në një mënyrë të besueshme.
  • Respektimi i angazhimeve tona për klientët dhe partnerët tanë
  • Përsosmëri përmes një kulture të përmirësimit të vazhdueshëm
  • Përgjegjësi për veprimet dhe rezultatet personale, si dhe ato të përbashkëta.