TUBA FLEXPRO

ZGJIDHJE TË TUBAVE PËR TË ARDHMEN

TEKNO FIRE është distributori i vetëm në Katar dhe vendet e tjera të GCC (Gulf Cooperation Council).

Përparësitë e sistemit të tubave Flexpro:

 • Alternativë me kosto efektive ndaj bakrit
 • Eleminon vjedhjen e materialit të çmuar të bakrit
 • Më e lehtë për t’u instaluar – ulja e kostove të punës
 • Fleksibël – mund të përkulet më shumë se 90 gradë
 • Rezistent ndaj temperaturave ekstreme, gërryerjes dhe ripërdorimit
 • Fleksibël dhe ruan kujtesën e tij
 • 100% barrierë oksigjeni
 • Rezistent ndaj mykut
 • Jetëgjatësia 50-vjeçare
 • I detektueshëm me një detektor metalik
 • Lidhje pa ngjitës
 • Pa bërryla
 • Furnizohet në bobinë

Flexpro Pipe consist of five layers.

Flexpro HVAC Fittings