TAVANE / GIPSE / NDARESE GIPSI

TAVANE & NDARËSE

TEKNO FIRE ka një ekip të dedikuar të specializuar në punime te gipsit dhe të përgatitur mirë me teknikat më të fundit në shërbimet e tavaneve dhe kombinimin ekskluziv të pajisjeve të tavaneve dhe teknologjisë më të fundit. Ne ofrojmë një përzgjedhje të gjerë të pllakave 60 x 60, së bashku me gipset me cilësi më të mirë.

TAVANE GIPSI

TEKNO FIRE të mbështetur nga një ekip profesionistësh të kualifikuar dhe ekspertë në shërbime me cilësi të lartë te tavaneve pre gipsi duke përdorur pajisje të cilesise së lartë dhe teknologjinë më të fundit. Materialet tona të zgjedhura janë me cilësi premium, me burim nga shitësit me te njohur.

NDARESE GIPSI

• Rezultate profesionale nga teknikë të aftë
• Ndarje gipsi
• Ndarje prej druri

TAVANE GIPSI

• Instalimi i tavanit të fiksuar 
• Riparimi i dëmeve të tavanit të fiksuar
• Riparime me prenotim

Pllaka gipsi per tavane

• Riparimi i dëmeve
•  Instalim i ri
• E gjithë puna do të bëhet nga profesionistë

TAVANI GIPSI ndihmon për të fshehur linjat e shërbimit, sistemet e kondicionimit të ajrit, kanalet dhe tubat AC, telat elektrikë, sistemet e zjarrfikësve etj. Tavani gipsit gjithashtu ndihmon me ndriçimin me drita te fshehta, Ndriçim te kendeve dhe efektet e dritës që i shton bukurinë në një tavan gipsi.